Bugun...



TSK'nın Cerablus'u teslim ettiği ÖSO'nun gerçeği: Kanlı infazları

İŞİD'e ve YPG'ye karşı başlatılan operasyonla boşaltılan Cerablus’a Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu teröristlere teslim ediliyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-08-2016 03:50:26 Tarih: 27-08-2016 18:39

TSK'nın Cerablus'u teslim ettiği ÖSO'nun gerçeği:     Kanlı infazları

TSK'nın Cerablus'u teslim ettiği ÖSO'nun gerçeği:

 

Kanlı infazları

İŞİD'e ve YPG'ye karşı başlatılan operasyonla boşaltılan Cerablus’a Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensubu teröristlere teslim ediliyor.

 

CERABLUS BU TERÖRİSTLERE Mİ TESLİM EDİLECEK

 

Suriye'de rejimin kontrolündeki bölgelerin bir kısmını ele geçiren IŞİD'e ve YPG'ye karşı başlatılan operasyonda, bu bölgelerden boşalan yerlere ise bir başka cihatçı terör örgütü olan Özgür Suriiye Ordusu (ÖSO) yerleştiriliyor.

Suriye iç savaşında pek çok kez yargısız infazlar ve katliamlarla gündeme gelen ÖSÖ militanları, sivil Alevi ve Nusayrileri tekbir eşliğinde katlettiği görüntüleri daha önce defalarca internette yayınlayan bir örgüt. Cihatçı örgüt'ün Kesap'ta Alevi bir genci öldürdüğü görüntü ve bir diğer vahşi katliam görüntüsü, Cerablus'un nasıl bir kanlı terör örgütüne terk edileceğini de açıkça gösteriyor.

Esad düşmanlığı nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerini cihatçı çeteler ve ABD'nin yedeğinde Suriye'ye sokan AKP iktidarının, Türk askerini nasıl bir çete için savaştırdığını gösteren bu dehşet verici görüntüleri, tehlikenin daha iyi anlaşılabilmesi için sansürleyerek yayınlıyoruz.

 

Keseb'de katledilen sivil Alevi genci:

Suriye’nin Lazkiye bölgesindeki Bedrusiye Türkmenlerinden olan ve Suriye Ordusu’nda askerken, kaçıp Heysem Topalca’nın grubuna katılarak 2 yıla yakın süredir Yayladağı’nda yaşayan Amir Camırlı, ‘Esad ajanı’ suçlamasıyla eşinin ve çocuğunun gözü önünde kaçırılarak 2014 yılında ÖSO militanları tarafından infaz edilmişti.




Kaynak: youtube-ABC gazetesi

Editör: yeniden ATILIM

Bu haber 1545 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Yaşam Ve Sağlık Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI