Bugun...



Turgutlu’da Resim Sergisi Ve Kitap İmza Etkinliği Düzenlendi

Turgutlu’da İşçi Hakları Derneği YK Üyesi, Sosyalist, ressam Ramazan Soğukpınar ‘ın Resim sergisi ve yazar Necdet Arıcı ‘nın ‘Karıncanın Kardeşi Var’ kitabını okurlarına imzalama etkinliği Eski Belediye binasında gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2018 13:41

Turgutlu’da Resim Sergisi Ve Kitap İmza Etkinliği Düzenlendi

Turgutlu’da Ramazan Soğukpınar‘ın  Resim Sergisi Ve yazar Necdet Arıcı‘nın Kitap İmza Etkinliği Düzenlendi

Turgutlu’da İşçi Hakları Derneği YK Üyesi, Sosyalist, ressam Ramazan Soğukpınar ‘ın  Resim sergisi ve yazar Necdet Arıcı ‘nın ‘Karıncanın Kardeşi Var’ kitabını okurlarına imzalama etkinliği Eski Belediye binasında  gerçekleştirildi.

Turgutlu’nun sevilen simalarından Emekli öğretmen, Ramazan Soğukpınar yaşamın içinden sınıfsal bir bakışla çizdiği resimlerin de “Gezi direnişi” nin Taksim duvarına yazdığı gibi ‘Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak’ mesajını hatırlatan 2. Resim Sergisini Turgutlu’da gerçekleştirirdi

“Onu şiirlerinden tanırım. Bu nedenle “Karıncanın Kardeşi Var” adını verdiği öykülerini okurken, dilin sonsuz olanaklarını inancım tazeleniyor. Onun öykülerini okurken aynı öykünün içinde gizlenmiş birkaç öykü daha bulunduğunu görüyoruz…” diyen yazar Nursal ARAS; yerelimizin tanınmış, sevilen simalarından Necdet ARACI okurlarına, dostlarına, yol arkadaşlarına  “Karıncanın Kardeşi Var” adını verdiği öykü kitabını imzaladı.

Büyük bir ilgi gören resim sergisi ve İmza etkinliği adeta bir kuşağın buluşma, kucaklaşma alanına döndüğü dikkat çekerken, sıcacık dostluk, sevgi dolu yürekler ve gelecek umutları gözlerindeki pırıltıdan anlaşılan dostlar sofrasıydı.

 

 




Kaynak: yeniden ATILIM

Editör: yeniden ATILIM

Bu haber 1423 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER K-Sanat Haberleri

YAZARLAR
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
YUKARI YUKARI